Tungvinte prosesser gjort enkelt

Odda Technology har spart seg for mye tid, penger og frustrasjon etter at de tok i bruk ny teknologi fra Visual Registration.

– Vi har virkelig fått igjen for å ta i bruk systemene til Visual Registration. Men i tillegg til at vi har fått god valuta for pengene, har hverdagen vår blitt mye enklere. Å digitalisere deler av hverdagen vår, har vært en stor fordel for oss.

Enklere blir det ikke

Det sier Agnete Bjelland, HR-ansvarlig for Odda Technology. Hardanger-bedriften er en global produsent og leverandør av ulikt utstyr til olje-, gass- og subsea-industrien. Med over 60 ansatte og mange ulike fagområder og disipliner, har det gått mye tid og penger til å følge opp alle deler av bedriften. Slik er det imidlertid ikke lenger. Etter at de tok i bruk systemet Visual Registration (VRS), har hverdagen til Bjelland og kollegene blitt mye enklere.

– Tidligere gikk det mye tid til utlønning. Prosessen med å få tilsendt timelister, som igjen måtte dobbeltsjekkes og kontrolleres, var et stort tidssluk. Nå går alt dette automatisk. Dette er noe av det beste vi har vært borti, skryter hun.

Vil du forenkle utlønningen?

Systemene forklart på 1-2-3

I Norge kan det være ganske komplekst å kalkulere lønn – blant annet på grunn av mange ulike tariffer og avtaler. Dette gjelder spesielt for bedrifter som Odda Technology, som har mange ansatte innenfor forskjellige disipliner. I VRS legger man inn ulike regler slik at man får blant annet timeregistrering, prosjektledelse, ressursstyring og ferieoversikt i ett og samme verktøy helt automatisk.

I stedet for å lete fram alt produksjonsunderlag i flere systemer, kan de ansatte enkelt skanne en QR-kode og få all nødvendig informasjon via appen på telefon eller tablet. De ansatte slipper med andre ord å løpe rundt i lokalet og få oversikt over produksjonen. Alt dette kan nå gjøres bare med noen få tastetrykk.

Booke en gratis demo?

God match

Men det er ikke bare tids- og kostnadsbesparelsen som gjør at Bjelland og kollegene er godt fornøyde med VRS. Hun trekker også fram økt kontroll og mindre frustrasjon blant de ansatte.

– Systemene er nøyaktige og enkle å sette seg inni. I tillegg til at vi får mer oversikt og kontroll, er det vanvittig sømløst for de ansatte i bedriften å bruke. De er veldig fornøyde med at vi tok i bruk løsningene fra Visual Registration, slår Bjelland fast.

Hvem vil du si at disse systemene passer for?

– Jeg har vanskelig for å komme på noen som ikke hadde hatt nytte av dette. Uavhengig av bransje og industri, er det veldig viktig å ha kontroll på timer, men også sørge for at de ansatte blir ivaretatt i form av riktig lønn hver måned. Den tryggheten har vi nå. Disse systemene er rett og slett riktige for oss i Odda Technology.

Vil du vite mer om hvordan det virker?

Vi tar gjerne en samtale med deg og forklarer vår løsning nærmere!

Flere artikler